Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت اعلام کرد که از رییس‌جمهوری برای تغییر و افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ۱۶۰۰ تومان تشکر می‌کنیم و اگر قیمت‌ها متعادل باشد و هزینه‌ها برای کشاورزان کنترل شود، دیگر نیازی به تغییر قیمت وجود ندارد و اگر شاهد افزایش هزینه‌های تولید در ماه‌های آینده باشیم، احتمال تغییر این قیمت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، عباس کشاورز امروز (چهارشنبه) در حاشیه مراسم جهانی روز خاک که در سالن خوشه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شده بود در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره‌ قیمت خرید تضمینی گندم و تجدیدنظر در آن با دستور رییس‌جمهوری، اظهار کرد: در وهله نخست از رییس‌جمهوری تشکر می‌کنم که عنایت ویژه‌ای در این زمینه داشتند و سبب شد قیمت خرید تضمینی این محصول به ۱۶۰۰ تومان افزایش پیدا کند.

وی افزود: درباره آنالیز و نرخ خرید تضمینی گندم نظرات مختلفی وجود دارد، اما به نظر من اگر قیمت‌ها و هزینه‌های تولید برای کشاورزان کنترل شود و متعادل بماند، دیگر نیازی به افزایش قیمت گندم نیست، اما اگر تغییرات پیش‌بینی نشده‌ای اعمال شود مجددا آن را بررسی می‌کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید محصولات کشاورزی از سویی باید مواظب تولیدکنندگان باشد و از سویی باید منافع ملی را در نظر بگیرد، بنابراین کشاورزان خیال‌شان راحت باشد که اجازه نمی‌دهیم آنها متضرر شوند.

کشاورز درباره وضعیت تولید گندم نیز اینگونه توضیح داد که برآوردهای صورت گرفته ابتدایی برای تولید برداشت گندم از اسفندماه قابل بیان است، اما از نظر سطح زیر کشت می‌توان گفت که اندکی بیشتر از برنامه تعیین شده، کشاورزان اقدام به کشت گندم کردند که نشان‌دهنده توجه آنها به برنامه‌های مطرح شده است.

وی گفت: وضعیت شرایط اقلیمی با توجه به این‌که تنها در سه استان میزان بارندگی از متوسط کمتر بوده است و در بقیه استان‌ها این میزان بالاتر از میزان سالانه بوده است، می‌توان گفت که وضعیت مزارع گندم عالی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت با بیان این‌که برخلاف برخی کارشناسان اعتقادی به این‌که امسال دیگر با خشکسالی مواجه نیستیم و وارد ترسالی شده‌ایم، ندارم، درباره وضعیت ادامه همکاری‌اش با وزارت جهاد کشاورزی با توجه به قانون منع به کارگیری بازنشستگان گفت: با پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی و عنایت مقام معظم رهبری، من از این قانون مستثنی شدم.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نرخ خرید تضمینی گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۲۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱